معرفی مواد موثره

/معرفی مواد موثره

ویتامین E

By | ۱۳۹۷-۸-۲۰ ۱۱:۴۴:۴۲ +۰۳:۳۰ فروردین ۲۱ام, ۱۳۹۷|آموزشی, تحقیق و توسعه, ساخت کرم، لوسیون و پماد, معرفی مواد موثره, مواد اولیه, مواد موثره|

 « ویتامین E ، معجزه جوانی »  ویتامین E در سال ۱۹۲۰ میلادی کشف گردید و در سال ۱۹۳۶ میلادی از جوانه گندم جدا گردید و آلفا توکوفرول نام گرفت. ویتامین E یکی از ویتامین‌های محلول در چربی است. این ویتامین همچون ویتامین C خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و اثر شیمیایی مخربی که به بافت‌های [...]

روغن نارگیل، مهربان با پوست

By | ۱۳۹۷-۲-۲ ۱۱:۳۱:۴۶ +۰۴:۳۰ فروردین ۵ام, ۱۳۹۷|آموزشی, تحقیق و توسعه, روغن نارگیل, ساخت کرم، لوسیون و پماد, معرفی مواد موثره, مواد اولیه|

  روغن نارگیل  روغن نارگیل یکی از غنی ترین منابع روغن اشباع به شمار رفته و حدود ۹۰% از اسیدهای چرب موجود در آن، به حالت اشباع می باشند. هر چند در گذشته روغن نارگیل به دلیل برخورداری از مقادیر بالای چربی اشباع، ماده ای مضر محسوب می شد، اما داده های جدید [...]

هیدروکینون

By | ۱۳۹۷-۹-۱۱ ۰۸:۴۵:۰۱ +۰۳:۳۰ بهمن ۳۰ام, ۱۳۹۶|تحقیق و توسعه, ساخت کرم، لوسیون و پماد, معرفی مواد موثره, مواد موثره|

  هیدروکینون  رنگ‌پذیری پوست به هموگلوبین، کاروتنوئید و ملانوسیت‌ها بستگی دارد و بیشترین تاثیر را ملانین بر رنگ پوست می‌گذارد. تغییرات رنگ پوست به دو شکل است؛ یا رنگ ذاتی و ژنتیکی است یا اکتسابی که در اثر مواجهه با نور خورشید بروز می‌کند. در نواحی مختلف بدن چون تراکم [...]

اسید کوجیک

By | ۱۳۹۷-۹-۱۱ ۰۸:۴۴:۵۳ +۰۳:۳۰ بهمن ۲۹ام, ۱۳۹۶|تحقیق و توسعه, ساخت کرم، لوسیون و پماد, معرفی مواد موثره|

  اسید کوجیک  معمولا حدود 1000تا 2000 ملانوسيت (سلول هاي رنگ دانه ساز ) در هر ميليمتر مربع از پوست وجود دارد. ملانوسيت ها 5 الي 10 درصد از سلول هاي لايه پايه اپيدرم را تشكيل مي­ دهند. تفاوت رنگ پوست در روشن پوستان و تيره پوستان نه به دلیل [...]

آربوتین

By | ۱۳۹۷-۹-۱۱ ۰۸:۴۵:۲۲ +۰۳:۳۰ بهمن ۲۵ام, ۱۳۹۶|تحقیق و توسعه, ساخت کرم، لوسیون و پماد, معرفی مواد موثره, مواد اولیه, مواد موثره|

آربوتین    آربوتین نوعی قند است که مشتق هیدروکینون گلیکوزیله است که از گیاه bearberry استخراج می شود. این گیاه در نیم کره شمالی رشد می­ نماید و ماده آربوتین از برگ آن استخراج می شود. این ماده همچنین از پوست گلابی، شیرین بیان، توت و گندم نیز استخراج [...]

سوربیتول

By | ۱۳۹۷-۹-۱۱ ۰۸:۴۵:۲۹ +۰۳:۳۰ بهمن ۵ام, ۱۳۹۶|آموزشی, تحقیق و توسعه, ساخت کرم، لوسیون و پماد, کرم سازی, کمک پایه, معرفی مواد موثره, مواد اولیه, مواد موثره|

سوربیتول  🔸در شکل تجاری به فرم کریستال و شربت و فرم کریستالی آن برای ساختن شکلات ها استفاده می شود. 🔸به عنوان یک شیرین کننده برای غذاهای افرادی که به دیابت مبتلا هستند و غذاهای کنسرو شده استفاده می شود. 🔸به عنوان یک نرم کننده و ماده ای که رطوبت را به [...]

اسید سیتریک

By | ۱۳۹۷-۹-۱۱ ۰۸:۴۵:۳۶ +۰۳:۳۰ بهمن ۴ام, ۱۳۹۶|آموزشی, تحقیق و توسعه, ساخت کرم، لوسیون و پماد, کرم سازی, کمک پایه, معرفی مواد موثره, مواد اولیه, مواد موثره|

اسید سیتریک یا جوهرلیمو  فرمول شیمیایی: C6H8O7 👈 اسید سیتریک یا جوهر لیمو یکی از اسیدهای آلی است که در لیموترش و پرتقال وجود دارد. اسیدیته اسید سیتریک ناشی از وجود سه گروه کربوکسی می‌باشد که می‌توانند پروتون از دست دهند. یون اسید سیتریک به نام سیترات معروف است. سیترات ها بافرهای خوبی [...]

« روغن کرچک »

By | ۱۳۹۷-۲-۳ ۱۱:۲۸:۳۸ +۰۴:۳۰ بهمن ۳ام, ۱۳۹۶|تحقیق و توسعه, روغن کرچک, ساخت کرم، لوسیون و پماد, کرم سازی, معرفی مواد موثره|

روغن کرچک  روغن كرچك نوعی روغن نباتی است که از دانه‌های گیاه کرچک به‌دست می‌آید. این روغن موارد استفاده‌ی زیادی داشته و در بسیاری ازفرآورده ها از شوینده ها گرفته تا رنگ ها استفاده می شود  و ترکیب بی‌نظیری دارد. ريــسينولئيك اســيد حــدود 80% تركيبــات روغــن كرچك را تشكيل مي دهد همچنين اسيدهاي چرب غيـر [...]

« لانولین،از دل طبیعت »

By | ۱۳۹۷-۹-۱۱ ۰۸:۴۵:۴۶ +۰۳:۳۰ بهمن ۳ام, ۱۳۹۶|تحقیق و توسعه, ساخت کرم، لوسیون و پماد, کرم پایه, کرم سازی, معرفی مواد موثره|

لانولین، از دل طبیعت چربی پشم یا لانولین، موم زرد رنگی می‌باشد که از غدد چربی پشم حیوانات گرفته می‌شود. لانولین یک محصول پیچیده طبیعی است که قابل سنتز شدن نیست و روش استخراج آن تعیین کننده ترکیبات و کیفیت آن است. بیشتر لانولین‌های مورد استفاده انسان از پشم گوسفند تهیه می‌شود. لانولین به عنوان [...]

پروپیلن گلیکول؛ ویژگی ها و خواص

By | ۱۳۹۷-۹-۱۱ ۰۸:۴۵:۵۲ +۰۳:۳۰ دی ۲۶ام, ۱۳۹۶|آموزشی, تحقیق و توسعه, ساخت کرم، لوسیون و پماد, کرم سازی, کمک پایه, معرفی مواد موثره, مواد اولیه, مواد موثره|

پروپیلن گلیکول   پروپیلن گلیکول، یک ماده­ شیمیاییِ شفاف، لزج، بی رنگ، بی بو، رطوبت پسند و مایع می باشد. این مایع  قابل اختلاط با آب بوده و توسط هیدراسیون پروپیلن اکسید سنتز شده است. پروپیلن گلیکول یک جزء مشترک در فرمولاسیون های دارویی مختلف، آرایشی، محصولات غذایی بوده و همچنین کاربردهای مختلفی [...]